![]() |
Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži |
| |
| Teme i dileme | |
Tema: TOVERNA |
|
| << Nazad Stranica od 279 |
| Autor | Poruka |
|
Lucia
Maximus
Registrian: 30.tra.2006 Korisnik je:
![]() Poslan: 13.srp.2008 u 02:08 |
|
Aj ne gurajte se:)
Ja san prva narucila i meni se prvoj donosi piti:)) Di je Don???? Ajde Done javide se:))))...Jelicke su spremne ![]() |
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
Brodarica Registrian: 16.ruj.2006 Lokacija: Croatia Korisnik je:
![]() Poslan: 15.srp.2008 u 11:12 |
|
A disi Luceeeee
nema te vamo vec dugoooo dugooooo jesu li Jelicke pripremile pancetu na pregled
|
|
IP Logged |
|
|
Lucia
Maximus
![]() Poslan: 16.srp.2008 u 19:48 |
|
Zmaju 76 - a evo me i nas:)
Panceta je prigledana,testirana i upotrebljiva.Stavise. dobile smo i ISO 7982:)))))) Cekamo Dona da nam udre oni pecat...i eto,zivi se pomalo:)) |
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
![]() Poslan: 17.srp.2008 u 05:08 |
|
A bice da mu pecat vise i neradi (nema tinte )pa se zato i nejavlja
Nego na sta si mislila kad si napisala : evo me i nas :) Da nisi kuljava aaaaaaaa ???? Editiran od ZMAJ76 - 17.srp.2008 u 05:09 |
|
IP Logged |
|
|
Lucia
Maximus
![]() Poslan: 19.srp.2008 u 11:34 |
|
"Nas" - ja i seka:).. |
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
![]() Poslan: 19.srp.2008 u 14:40 |
|
Pa nisan zna da imas sestru
Aj bas super ! Pozdravi je pa se mozda i vidimo
|
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
![]() Poslan: 19.srp.2008 u 18:46 |
|
A sta si ono rekla koliko ima godin aaaaa
|
|
IP Logged |
|
|
mad dog
Nadforumaš
Registrian: 22.lip.2005 Lokacija: Russian Federation Korisnik je:
![]() Poslan: 21.srp.2008 u 22:09 |
|
Znaš šta Fejtone?
Idi ti lepo..ma znaš gde. Pre mesec i po dana si reko da ćemo da odemo na kafu. Uopšte se posle nisi javljao na mobiltel. Razumem da režiš i da ti nije drago što si sedmi, ali neko mora i to da bude. Ajde pozdravi Stanojku i javi se lepo. |
|
|
Navik zgine onaj ki živi pošteno
|
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
![]() Poslan: 22.srp.2008 u 04:46 |
|
Uvatilo cetnika
|
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
![]() Poslan: 22.srp.2008 u 04:46 |
|
KAKO javlja Radio B92 Beograd se nalazi u opsadnom stanju, jer se na centralnom trgu okupljaju Karadžićeve pristalice. Istovremeno stiže i veliki broj policije, s kojom su se neki već i sukobili pa je bilo i uhićenja.
Brat Radovana Karadžića, Luka Karadžić izašao je iz zgrade Specijalnog suda za ratne zločine u Beogradu u kojoj se zadržao oko pet minuta i razgovarao sa stražarima, ali na novinarska pitanja nije želio odgovarati jer je, kako kaže, i sam sve informacije dobio iz medija. Zgradu suda osigurava veliki broj pripadnika Žandarmerije, a oko zgrade nalazi se i veći broj novinara, kojima nije dozvoljeno da stoje na strani ulice na kojoj se Sud nalazi već su se morali smjestiti preko puta. Ulicom prolaze brojni automobili iz kojih se čuju četničke pjesme, skupine mladića novinarima dobacuju razne provokacije, a situacija je u jednom trenutku bila na samom rubu incidenta, javlja B92. Skupina građana ispred zgrade suda razvila je transparent s natpisom "Radovan junak srpski", a jednog od mladića koji su držali transparent policija je privela. Okupljeni građani nose i srpske zastave, a mnogi su obučeni u majice pokreta "Obraz". Veći broj policajaca nalazi se i na beogradskom Trgu republike, a manja je skupina muškaraca privedena. Policijski nadzor pojačan je u većini dijelova glavnog grada Srbije, posebno ispred ambasada. Sarajevo slavi Tisuće ljudi, većinom mlađe dobi, izašlo je na ulice Sarajeva gdje je u tijeku veliko slavlje. Na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine zavladala je prava euforija, skandira se "Ovo je Bosna" i čini se da će slavlje trajati do dugo u noć. "Nisam mogla vjerovati kad sam čula vijest, ovo je fantastično", oduševljeno je izjavila jedna djevojka za HRT. Predsjedatelj Predsjedništva BiH Haris Silajdžić izjavio je da je danas veliki dan za međunarodnu pravdu, pravdu koja se predugo čekala. |
|
IP Logged |
|
|
Kirk
Nadforumaš
Registrian: 11.srp.2006 Lokacija: Antarctica Korisnik je:
![]() Poslan: 31.srp.2008 u 12:11 |
|
Zmaju: Nije moguće da još sereš po forumu...??
Editiran od Kirk - 31.srp.2008 u 12:12 |
|
IP Logged |
|
|
ZMAJ76
Skriboman
![]() Poslan: 31.srp.2008 u 21:43 |
|
E Krki ! Vratija si se patangano infetana aaaaaaaaa !
|
|
IP Logged |
|
|
riddle
Skriboman
Registrian: 20.kol.2005 Lokacija: Greenland Korisnik je:
![]() Poslan: 24.srp.2009 u 00:06 |
|
Vidim da se puno promijenilo otkad me nema, pa tako ni tema oko kojih se lome koplja. Zato sam u toverni prisiljen zapitati (se) što (novi i stari) forumaši misle o najnovijim vijestima povezanim s ministrom obrane i lokacijom u Šibeniku?
|
|
|
"Danas je mama umrla. Ili možda jučer, ne znam. Dobio sam brzojav iz ubožnice: 'Majka je preminula. Ukop sutra. S poštovanjem.' Ali to ništa ne znači. Možda je to ipak bilo jučer."
|
|
IP Logged |
|
|
weedman
Forumaš
Registrian: 13.lip.2005 Lokacija: Croatia Korisnik je:
![]() Poslan: 26.srp.2009 u 16:56 |
Baloni...nista nece od toga biti. Ali sto ce biti a onim otrovom u TEF-u, to je pitanje. Mozda ne vidite, ali tamo i dalje dime, svaki dan...ako zapuse pravi vjetar, zna se samo po mirisu da tu nesto smrdi.
|
|
IP Logged |
|
|
mad dog
Nadforumaš
Registrian: 22.lip.2005 Lokacija: Russian Federation Korisnik je:
![]() Poslan: 29.srp.2009 u 21:37 |
|
Pa riddle...ovaj...gde si bre??
Ja sam se cili oduševija s tom pričom o bojnim otrovima pa se samo nadam, svesrdno podilazeći dogradonačelniku Baranoviću da će ostati pri onome šta je reka na radiju povodom toga (to mi je zasad dovoljno, dalje nisam pratija zbog stranačkih obaveza) |
|
|
Navik zgine onaj ki živi pošteno
|
|
IP Logged |
|
|
pipe
Poletarac
Registrian: 30.tra.2008 Lokacija: Croatia Korisnik je:
![]() Poslan: 30.srp.2009 u 17:19 |
|
nije vrime za misliti <siv bonusi su davno iskorišteni>
vrime je za djelovanje <strah me je i pomisliti> još se neosjećam kao zamorac <ali to je ipak samo osjećaj> vrime je za novo vrime <od kud krenuti, od koga krenuti, skim krenuti> "ima nas ali svi smo govna"<jesmo-nismo>????? tko će to uredit naš svijet<"legalisti"-mafijaši> itd... tko nam "jede" djecu<revolucija>???? >šarinić>sin???? >šeks>sin???? >hodak>kći???? >pukanić???? >hže> pet mrtvih itd...itd >pozdrav od pipe zamorca |
|
IP Logged |
|
|
weedman
Forumaš
![]() Poslan: 26.kol.2009 u 16:31 |
|
[QUOTE=pipe] nije vrime za misliti <siv bonusi su davno iskorišteni>
vrime je za djelovanje <strah me je i pomisliti> Nemoj tako. Istina uvijek pobjedjuje.
Ugovore o javno-privatnome partnerstvu za turistički projekt Obonjan rivijeru, koje je bivša HDZ-ova gradska uprava 2008. godine potpisala s Orco grupom, te Projektima Šibenik d.o.o. i Obonjan rivijerom d.d. štetan je za grad Šibenik, izjavio je na današnoj konferenciji za novinare šibenski gradonačelnik Ante Županović...
|
|
IP Logged |
|
|
weedman
Forumaš
![]() Poslan: 02.list.2009 u 15:03 |
|
TEF i dalje pod brdom troske:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Šibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/72482/Default.aspx |
|
IP Logged |
|
| << Nazad Stranica od 279 |
|
||
Skok na forum |
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu Ne možete kreirati ankete u ovom forumu Ne možete glasati u anketama u ovom forumu |
|